Inici Actualitat Triomf de Jordi Tulleuda i podis dels germans Serra a la penúltima...

Triomf de Jordi Tulleuda i podis dels germans Serra a la penúltima prova de la Copa Barcelona de trial

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Tulleuda es va imposar amb autoritat aquest diumenge a la 4a prova puntuable per a la Copa Barcelona de trial amb bicicleta. Ho va fer en la categoria infantil i sense tenir cap penalització.

Aquest triomf l’ha situat com a líder en solitari a falta d’una sola prova per tancar el campionat.

En categoria principiant també hi va haver un podi taradellenc. Ferran Serra va ser tercer, igualant amb els dos primers classificats. A la general frega el podi, ja que és quart. I l’altre germà, Marc Sera, també va ser tercer en Open Blau. A la general ocupa la segona posició amb moltes opcions de triomf.

Altres taradellencs van ser-hi presents. Guillem Oliver va ser vuitè en la categoria cadet i a falta d’una prova és quart a la general. En categoria infantil Jordi Povedano va ser dotzè i a la general és setè. En categoria principiant Guillem Tulleuda va ser cinquè i a la general és sisè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments