Inici Actualitat Jornada d’activitats a Taradell per demanar el Sí al Referèndum de l’1...

Jornada d’activitats a Taradell per demanar el Sí al Referèndum de l’1 d’octubre

0
COMPARTIR

La plaça de l’Església de Taradell es va omplir dissabte al matí de parades i activitats dins la campanya pel Sí al Referèndum. De 10 a 2 del mgidia molta gent va passar per la zona per donar suport als actes.

Una carpa central va servir perquè Ràdio Taradell hi fés un programa especial per on han passat diverses persones durant el matí. El moment central va ser al migdia amb la participació d’una taula rodona integrada per Joan Coma, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vic, Bernat Picornell, senador d’ERC, i Sergi Miquel, diputat de PDeCAT al Congrés. Abans havien parlat les psicològues Carina Escolà i Emília Pujol sobre la por, i Àngels Pujol i Maria Godayol sobre el paper de les dones. I, fins i tot, l’alcalde, Lluís Verdaguer, i els regidors Salvador Clot i Jacint Casadevall.

També s’hi podien trobar parades de les formacions d’ERC, CUP i PDeCAT, juntament amb d’altres d’Òmnium Osona i l’Assemblea de Taradell.

Per als més petits hi havia activitats. Podien pintar personatges de la Festa d’en Toca-sons, crear-se la seva bossa personalitzada en un punt muntat per les JERC Taradell i la Trabucaire. O participar en els tallers de ball de bastons, organitzats per l’Esbart dansaire Sant Genís.

També hi havia un espai per descobrir els canvis urbanístics de Taradell, ja que l’Arxiu Fotogràfic hi tenia una carpa amb fotos i un monitor. O fer-se fotografies en un photocall de Taradell pel Sí i fer passejades en carruatge, gràcies al Tonis de Taradell.

A primera hora del matí s’havia penjat una gran senyera a la Torre de Don Carles, que servirà a la tarda per fer la cercavila cap al Centre cultural Costa i Font on es faran els actes de final de la jornada a partir de les 7 de la tarda.

A la tarda es va fer una cercavila fins a can Costa portant la gran senyera que hi havia a la Torre de Don Carles, que es va acabar penjant al capdamunt del dipòsit de can Costa. Allà s’hi va acabar llegint un manifest de suport a l’alcalde de Taradell que el 7 de setembre va aprovar un decret de suport al referèndum i que més tard va ser refermat pels regidors de l’Ajuntament de Taradell. Diversos taradellencs també van llegir una vintena d’arguments per votar Sí. Uns 300 taradellencs ja han signat donant-hi suport.

La trobada es va tancar amb una botifarrada amb més de 400 persones que van poder gaudir del partit entre Girona i Barça en pantalla gegant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments