Inici Actualitat La taradellenca Mireia Martí reelegida vicepresidenta de l’associació Joves Advocats de Catalunya

La taradellenca Mireia Martí reelegida vicepresidenta de l’associació Joves Advocats de Catalunya

0
COMPARTIR

El Col·legi d’Advocats de Vic va acollir el passat 16 de setembre l’Assemblea de l’associació Joves Advocats de Catalunya (JAC). El punt més destacat era la celebració d’eleccions i proclamació de nous càrrecs.

Cal destacar que la taradellenca Mireia Martí va ser reelegida vicepresidenta de l’associació, càrrec que ocupa des del 2015. Martí és, a més, l’actual presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic. Pel que fa a la resta de càrrecs, Lluís Escoda va ser reelegit president del JAC.

L’associació Joves Advocats de Catalunya és una associació sense ànim de lucre que compta amb 21 anys d’història i està composada pels 14 grups d’Advocats Joves de Catalunya. El seu objectiu principal és la defensa dels drets i llibertats de l’advocacia jove catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments