Inici Actualitat Dissabte ple d’actes de campanya pel Sí al Referèndum a Taradell

Dissabte ple d’actes de campanya pel Sí al Referèndum a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell tindrà un dissabte ple d’activitats dins la Campanya pel Sí al Referèndum que organitza el col·lectiu Taradell pel Sí, integrat per partits polítics i entitats taradellenques.

Els actes s’allargaran durant tot el dia amb multitud de propostes. A les 10 del matí es farà una penjada simbòlica de la senyera a la Torre de Don Carles per donar el tret de sortida a les activitats que tindran lloc a la Plaça de l’Església. Allà hi haurà durant tot el matí passejades amb carruatges, jocs, tallers de màscares, sardanes, capgrossos i bastons. Al mateix temps també es pintarà un mural pel Sí a la paret de l’aparcament de la Carpa i hi haurà una exposició d’imatges antigues i actuals de Taradell. Totes aquestes activitats compten amb la col·laboració i coordinació de diferents entitats del municipi: Tonis de Taradell, Encenalls, Colla Jove de geganters i grallers, Grup de Recerca Local, Toca-sons, Canya que no és conya, Agrupació Sardanista, Esbart dansaire Sant Genís i Joves de Taradell.

Xerrades i acte de campanya

Al matí també hi haurà diferents xerrades. El més destacat serà el debat que començarà a 2/4 d’1 amb la presència del diputat de PDeCAT al Congrés, Sergi Miquel, el senador d’ERC, Bernat Picornell, i el regidor de la CUP a Vic, Joan Coma. Abans també hi haurà dues xerrades amb els títols ‘Por, l’arma de control’ i ‘Dones pel Sí’.

A la tarda a les 6 es farà una cercavila amb senyera des de la Torre de Don Carles fins a can Costa. Allà s’hi concentraran les últimes activitats. Es farà la cloenda de l’acte de campanya a partir de les 7 i hi haurà una botifarrada popular (preu 4 euros amb entrada anticipada a Moda Sellés i Esports Autonell) i la retransmissió del partit de futbol Girona-Barça en pantalla gegant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments