Inici Actualitat Neix el nou Club de Volei de Taradell

Neix el nou Club de Volei de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest mes de setembre s’ha creat el nou Club de Volei de Taradell. Gràcies a l’existència d’un equip de nenes que entrenaven al Club Parc d’Esports i en formaven part com a secció, s’ha decidit formar el nou club esportiu.

Després d’aquesta primera experiència, han decidit caminar soles com a club comptant amb el suport de l’Ajuntament de Taradell.

El nou Club de Volei de Taradell compta amb un equip infantil femení, format per un grup de nenes d’entre 13 i 14 anys que ja fa quatre anys que juguen a volèibol. Enguany competiran a nivell federat a Segona divisió infantil. Actualment, estan entrenant al pavelló municipal els dillluns i dimecres (16h a 17-30h). La finalitat és ampliar el grup amb la incorporació de més nenes.

El club també crea una escoleta per a edats que oscil·len entre els 9 i els 12 anys i que entrenaran els dimecres (de 17:30h a 18:45h) a les instal·lacions de l’INS Taradell. Al mateix temps, s’està treballant per fer un equip d’adults, ja que ha sorgit molta gent interessada.

La voluntat és donar noves alternatives esportives a Taradell i potenciar un esport que es basa en el treball en equip, la concentració, capacitat de reacció i velocitat. De moment, el Club de Volei de Taradell compta amb un espai a facebook: https://m.facebook.com/volei.taradell.3. Els telèfons de contacte per a qui estigui interessat són: 646932212 (Anna), 685961644 (Laura) o 616351348 (Núria).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments