Inici Actualitat El CP Taradell guanya la Supercopa catalana amb un gol a dues...

El CP Taradell guanya la Supercopa catalana amb un gol a dues dècimes del final

0
COMPARTIR
Foto: @CCdHoqueiPatins

Final d’infart i feliç per al Club Patí Taradell aquest diumenge al vespre. Els taradellencs van guanyar la Supercopa catalana d’hoquei amb un gol quan només faltaven dues dècimes pel final i després d’anar a remolc durant tot el partit.

@CCdHoqueiPatins

Els homes de Pep Rifà, que vestien de negre, van haver de remuntar quasi des del xiulet inicial. El Sentmenat va necessitar només 5 segons per avançar-se gràcies a estar molt més desperts. Durant tot el partit els dos equips van tenir moltes alternatives amb un joc molt alegre. Malgrat això, al primer temps el Taradell va estar més imprecís. Als 9 minuts el Sentmenat va fer el 0 a 2 aprofitant un rebuig després d’una falta. El Taradell va escurçar diferències al minut 13 amb un gol d’Edu Genís desviant un xut de Marçal. Però el Sentmenat va aprofitar un contraatac al minut 16 per fer l’1 a 3. Abans del descans, penal fallat pel Taradell i un penal de Marc Soler a l’últim segon.

Al segon temps van arribar molts gols. Només començar Marc Soler va fer el 2 a 3 amb un golàs per l’escaire, però un minut més tard el Sentmenat responia amb el 2 a 4. De penal, Marçal Casadevall, feia el 3 a 4 un minut després en un inici trepidant. I Marc Soler, tot seguit, empatava a 4 amb un xut ras desviat per un defensa.

La remuntada, però, es quedava a mitges, ja que el Sentmenat en dos minuts feia dos gols per posar el 4 a 6 al minut 33 de partit. Les coses es complicaven més a falta al 38 quan en una falta directa arribava el 4 a 7 pel Sentmenat.

Però, el Taradell no es va rendir. A falta de 8 minuts feia el 5 a 7 en la jugada després de fallar una falta directa. A falta de tres minuts Edu Genís donava esperances amb el 6 a 7. I 30 segons més tard, el mateix jugador va fer l’empat a 7.

Els últims minuts van ser molt emocionants i de forma increïble el CP Taradell va remuntar amb un gol a dues dècimes del final, proclamant-se campió de la Supercopa catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments