Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un punt de la Garriga en la segona...

La UD Taradell esgarrapa un punt de la Garriga en la segona jornada

0
COMPARTIR

Punt valuós de la UD Taradell després d’empatar aquest dissabte a la tarda al camp de la Garriga. Els taradellencs, amb un gol de Tala a falta de cinc minuts, van igualar a 1, en un partit amb moltes alternatives.

A la porteria taradellenca debutava Guillem Ges, que va tenir força feina i va estar molt encertat. En els primers minuts la UD Taradell va portar la iniciativa i no va patir gens. Tampoc hi va haver moltes arribades. Als 23 minuts els visitants van enviar una pilota al pal i dos minuts més tard Ges va haver de lluir-se per salvar el gol local.

Però el Taradell va respondre de forma immediata. Ocasió de Marçal que no pot superar el porter i Ignasi recollint el rebuig obliga a una nova intervenció del porter. Als 33 minuts contratemps taradellenc amb la lesió de Plade Puigdesens, que va ser canviat per Arnau Oriol. I abans del descans una ocasió per cada equip. Primer la Garriga amb un xut després d’un córner i després Xente va estar a punt d’avançar el Taradell.

A la segona meitat, els locals van tenir més presència i el Taradell va baixar el bon rendiment del primer temps. Primer, però, la va tenir Marçal que no va poder superar el porter en una clara ocasió als 2 minuts. Però, poc després va avisar la Garriga, abans que al quart d’hora arribés l’1 a 0 en rebot a l’àrea petita. Gol molt protestat pels taradellencs, considerant que el jugador de la Garriga s’havia ajudat de la mà per marcar.

El Taradell va respondre poc després amb un xut d’Ignasi massa elevat, però els locals també van poder sentenciar. L’empat va arribar al minut 85 en una falta llançada per Tala que va sorprendre en el bot al porter i es va convertir en l’1 a 1.

Abans del final, Ges va salvar el segon per la Garriga i ja en el descompte Marçal va poder donar la victòria al Taradell. Després de dues jornades l’equip taradellenc suma 4 punts i continua invicte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments