Inici Actualitat La UD Taradell inicia la lliga 2017-18 amb triomf davant del Sant...

La UD Taradell inicia la lliga 2017-18 amb triomf davant del Sant Vicenç

0
COMPARTIR

Victòria patida fins al final de la UD Taradell davant del Sant Vicenç de Torelló en l’inici de la temporada 2017-18 a la Tercera Catalana. Els taradellencs, pel resultat curt d’1 a 0, van haver de patir fins al xiulet final, però van ser molt superiors als visitants.

Molt bona primera metitat dels homes del nou tècnic Gerard Pallarès, que van dominar de cap a peus davant uns visitants que únicament van fer un xut inofensiu al minut 8.

En canvi, el Taradell, amb un joc molt seriós i amb molts minuts bons, va arribar en múltiples ocasions i només li va faltar la punteria. Marçal al minut 16 amb un xut massa alt i Xente al 20 amb un xut similar van avisar. L’ocasió més clara al minut 22 quan Marçal va rebre a l’esquerra i el seu xut el creuat el va desviar el porter i Plade Puigedesens va engaltar massa alt.

Al 36 una nova oportunitat clara. Canó rep en llarg i toca abans de la sortida del porter, però la pilota queda rebotada als peus d’un defensa que rebutja. Les arribades se succeïen i ja al 45 Plade va estar a punt de marcar en un xut creuat que va desviar la defensa a córner.

A la segona part, va baixar el ritme del partit i es va notar que era el primer partit de temporada. El Taradell no va ser tan superior, malgrat portar el pes del matx. Al 51 el Sant Vicenç va avisar en una contra que va acabar en un xut des de la frontal que va obligar a intervenir Nil.

Però al minut 53 va arribar l’únic gol del partit. Marçal entrant pel mig va desviar una centrada per la dreta i va superar el porter visitant. L’1 a 0 posava justícia al marcador. Però, en la jugada següent el Sant Vicenç va tenir l’empat. En una pilota llarga el davanter visitant es va inventar un xut que va estavellar-se al pal esquerra de Nil. Al 58, de nou, el Sant Vicenç en un xut ras creuat va fer lluir Nil.

Van ser les úniques arribades del Sant Vicenç. A partir d’aquí poc joc per part dels dos equips. Xente, en un parell d’ocasions, va xutar desviat des de la frontal. Al 73 Canó va veure com li anul·laven un gol de cap. Aleix Pradell també es va inventar un parell de xuts perillosos. La sentència podria haver arribar al minut 87 quan Pau va cedir perquè marqués Mas, però aquest va xutar enviant la pilota al travesser.

La incertesa en el marcador i el fet que l’àrbitre afegís sis minuts van fer patir els taradellencs fins al final. Però van saber mantenir el triomf.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments