Inici Actualitat Èxit de participació al 15è torneig de tennis taula de Festa Major...

Èxit de participació al 15è torneig de tennis taula de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

Dijous 24 d’agost es va celebrar el 15è torneig de tennis taula de Festa Major de Taradell amb una participació rècord en el global de totes les quatre categories en joc (benjamí, infantil, sènior tennis taula i sènior ping-pong). Van participar-hi un total de 78 jugadors i jugadores.

A la jornada matinal en categoria benjamí, que és el segon any que es fa, va guanyar Irina Gimeno per davant de Bertran Mañaricua i Guillem Sala. La consolació va ser per Genís Vilamala. I en categoria infantil es va imposar Biel Gimeno a Edgar Venegas i Arnau Sànchez. La consolació va ser per Jan Estruch i la millor fèmina per Júlia Dedes.

I a la tarda era el torn dels més grans, però tot i això el campió va ser el mateix del matí, el vigatà Biel Gimeno que no va trobar rival en el torneig. Aquest cop es va imposar a Albert Oliva i tercer va ser Edgar Venegas. La consolació va ser per Sergio Martínez. A la categoria de ping-pong va tornar a guanyar per tercera edició consecutiva José Mª Sànchez, aquest cop va ser imposant-se a Raimond Aloy i Albert Palatzi. La consolació va ser per Laura Segarra i la millor fèmina per Floren Rey.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments