Inici Actualitat Nous cursos de català per a estrangers a Taradell

Nous cursos de català per a estrangers a Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, conjuntament amb els programes de Convivència i Dinamització de Gent gran de la Mancomunitat La Plana, organitza cursos de català per a estrangers sota el nom “Avança en català, fes arrels”. Aquestes sessions formatives s’iniciaran el proper mes d’octubre.

A Taradell s’ofereixen dos cursos, un d’alfabetització en català el dimarts i divendres d’1/4 de 4 a 3⁄4 de 5 de la tarda i un de català inicial i bàsic els dijous d’1/4 de 4 a 3⁄4 de 5 de la tarda per a persones ja alfabetitzades. Tot dos es desenvoluparan a l’Escola Municipal l’Arpa.

A Taradell, i emmarcats dins del projecte de tallers Gent Gran
Activa del programa de Dinamització de gent gran, també s’ofereixen cursos de català per a persones majors de 60.

Les persones interessades han d’adreçar-se a les oficines municipals per formalitzar les inscripcions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments