Inici Actualitat La UD Taradell guanya el Trofeu de Festa Major en derrotar el...

La UD Taradell guanya el Trofeu de Festa Major en derrotar el Roda

0
COMPARTIR

Després de molts anys de no fer-ho la UD Taradell es va tornar a endur el Trofeu de Festa Major en un bon partit aquest diumenge a la tarda. Els taradellencs van derrotar per 3 a 2 al Roda, que també va donar una bona imatge.

A la primera part alternatives pels dos equips. El primer en avisar va ser el Roda en un xut des de la frontal. Tot seguit, Youssouf, davanter taradellenc, va avisar amb un xut al travesser. L’1 a 0 va arribar al minut 26, en una bona triangulació taradellenca on la pilota va acabar als peus de Xente que entrant per l’esquerra va superar el porter rodenc. Els visitants van avisar al minut 37 en una bola robada al mig del camp que va acabar en un gran xut llunyà que va estavellar-se al travesser. Tres minuts més tard va arribar l’empat en una centrada per la dreta que va ser mal rebutjada i va acabar amb un xut a gol per l’esquerra.

A la mitja part s’hi va arribar amb empat a 1. Pocs minuts després d’iniciar-se el segon temps va arribar el 2 a 1. Internada per l’esquerra de Canó que va centrar perquè Youssouf marqués. Bons primers minuts del Taradell que, a mesura que passaven els minuts, va baixar de rendiment. I el Roda ho va aprofitar per fer el 2 a 2 en una internada per la banda dreta del seu atac.

L’empat, però, va durar poc, ja que Canó va aprofitar una pilota recuperada servida en llarg per superar el porter i fer el 3 a 2 definitiu. La UD Taradell debuarà el proper dissabte a la lliga rebent la vista del Sant Vicenç de Torelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments