Inici Actualitat Primer dia de la caminada teatralitzada ‘Llinatges’ amb ple en les dues...

Primer dia de la caminada teatralitzada ‘Llinatges’ amb ple en les dues sessions

0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu durant la Festa Major Canya que no és conya i la Festa d’en Toca-Sons representen la caminada teatralitzada ‘Llinatges’. Aquest any, a més, la posada en escena compta amb moltes cares noves en els papers principals, fruit de la renovació o canvi d’actors i actrius, i edats molt diverses.

Aquest dimarts a la nit es van fer les dues primeres representacions al voltant de la zona de l’església de Sant Quirze, a la urbanització La Roca. Les dues van comptar amb un ple absolut amb la presència de més de 150 persones. Recordem que només s’hi pot anar com a públic si s’ha comprat l’entrada anticipadament al bar de can Costa. Avui dimecres es torna a representar a les 9 i a les 11 de la nit.

La història gira entorn del món dels bandolers, en una època, al segle XVII, on la línia entre bons i dolents era molt estreta i subjectiva. Amb més d’una desena d’escenes teatralitzades, es viuen les disputes entre dos germans que protagonitzaran baralles, robatoris i traïcions. En alguna escena s’ha millorat la ubicació del públic per facilitar que tothom ho pugui veure en les millors condicions.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments