Inici Actualitat Els joves i petits gaudeixen d’una massiva Holi party i els adults...

Els joves i petits gaudeixen d’una massiva Holi party i els adults de l’Orquestra Maravella

0
COMPARTIR

Dimecres amb activitats per a grans i petits a la Festa Major de Taradell 2017. Els dos actes han estat molt seguits pel diferent públic.

A mitja tarda la sala gran i mitja del mig del Centre cultural Costa i Font s’han omplert per seguir el concert que oferia l’Orquestra Maravella. Amb pràcticament dues hores d’actuació, s’han repassat diferents temes des de cançons de Nino Bravo fins a clàssics de la tradició italiana o mexicana.

Més tard, la mateixa orquestra ha ofert sardanes als jardins de can Costa i s’ha desplaçat fins al pati de la Residència Vilademany per oferir les tradicionals serenates.

A les 7 de la tarda l’atenció també s’ha traslladat a l’aparcament del pavelló d’esports El Pujoló. Allà s’hi ha organitzat una Holi party molt seguida pels més petits i pels joves. L’esclat de colors ha convertit la zona en un camp de batalla. Alguns pares i mares han participat de la festa, però la gran majoria ho seguien a quinze metres de distància per no quedar empolsinats de colors.

A continuació, podeu veure un vídeo de la festa, i també trobareu més imatges dels actes en la Galeria de Festa Major 2017 o clicant a la imatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments