Inici Actualitat Oriol Sans i Montse Martínez superen el rècord per guanyar en la...

Oriol Sans i Montse Martínez superen el rècord per guanyar en la 4a Cronodipòsit de Taradell

0
COMPARTIR

Rècord en l’apartat masculí i femení de la Cronodipòsit popular de Taradell. En la quarta edició el taradellenc Oriol Sans va guanyar la prova, superant el rècord de la prova. Va baixar de poques mil·lèssimes fent un temps de 37 segons i 631 mil·lèssimes per superar el petit circuit pels jardins de can Costa, els 36 primers graons i els 108 que té el dipòsit d’aigua.

En l’apartat femení, la taradellenca Montse Martínez va guanyar per quarta vegada consecutiva la prova i va superar el rècord que ja tenia ella mateixa. Va fer un temps de 44 segons i 835 mil·lèssimes, rebaixant el rècord en més d’un segon.

La quarta edició de la prova va comptar amb la participació de 31 persones. Va ser l’edició que ha tingut més participació femenina amb un total de 9 noies.

El podi masculí, encapçalat per Oriol Sans, el van completar Arnau Vilamitjana del Brull (38,556), segon, i Marc Sureda (39,312), tercer.

En l’apartat femení, podi liderat per Montse Martínez, seguida per Fàtima Damiri (46,540), de Vic, que ja havia estat segona l’any passat, i la taradellenca Júlia Molero (52,098).

El nombrós públic present, a banda de seguir la prova, va poder participar en un concurs d’instagram. El premi a la millor foto i l’àpat per a dues persones a la Re-fresca va ser per Jaume Colomer.

La Cronodipòsit compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, el Xocolater de Taradell, Esports Autonell, el Centre Excursionista Taradell, Ca l’Albeert i Masia Vila-rasa.

En aquest enllaç podeu consultar les classificacions oficials i també la classificació per trams, a continuació, veure algunes fotos més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments