Inici Actualitat La 2a baixada de carretons de Taradell reuneix un total de 13...

La 2a baixada de carretons de Taradell reuneix un total de 13 participants

0
COMPARTIR

Després de la recuperació de l’any passat, enguany la Baixada de Carretons de Taradell ha augmentat en nombre de participants. S’ha passat dels 8 de la primera edició a un total de 13 en la segona edició, celebrada aquest dimarts a la tarda.

El canvi d’horari era una de les novetats per evitar les hores de màxima calor. La resta de la competició va seguir la mateixa tònica amb tres baixades per la Ronda dels Vilademany fins al punt de la rotonda Atlàntida, i una baixada final conjunta.

Carretons molt ben treballats i amb moltes referències a Catalunya i a la independència. El participant més ràpid va ser El Warrior que va tardar 39 segons a fer tot el recorregut. Mentre que el premi al carretó més original va ser per un que reproduïa un tren cap a la independència i que per nom tenia ‘Can Talaia’. Els dos premiats es van endur 125 euros en metàl·lic.

La prova va reunir molt de públic i curiosos per veure les baixades. La iniciativa estava organitzada pel Consell de Joventut de Taradell.

Cal destacar que abans de la baixada, es va tornar a organitzar una patinada i bicicletada popular, que va tenir molta participació. Van fer un recorregut per diferents punts del poble per acabar a la Ronda Vilademany per seguir la baixada de carretons. Podeu veure més fotos a la Galeria de Festa Major 2017.

Les dues activitats han comptat amb el suport i control de diversos membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell, que durant la festa major realitzen tasques per gestionar la mobilitat i els carrers tallats.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments