Inici Actualitat Ja es pot veure l’exposició de creacions de Festa Major dels artistes...

Ja es pot veure l’exposició de creacions de Festa Major dels artistes taradellencs

0
COMPARTIR

Com és habitual cada any, just abans de l’inici de la Festa Major, es munta una exposició al vestíbul de can Costa per ensenyar les creacions dels artistes locals. Aquest dissabte al vespre es va fer la inauguració de la mostra que es podrà veure durant tos els dies de la Festa Major.

Enguany hi ha obres de fins a 26 taradellencs i taradellenques. Es tracta de Rita Sañé, Sílvia Vicente, Paquita Clot, Carme Estellés, Ramon Cortichs, Pere Roca, Pilar Sala, Magí Bosch, Eduard Bosch, Josep Maria Bosch, Irene Peipoch, Montse Ariza, Rosa Tarrats, Josep Blanch, Guillem Gonzalo, Mercè Romeu, Berta Freixas, Emiliano Moreno, Irene Casanovas, Rosa Casals, Àngel Prat, Carme Crosas, Maria Bosch, Joan Murfulleda, Teresa Viladomiu i Imma Codina. Hi ha creacions de totes les disciplines i arts.

Cal destacar que en la inauguració de dissabte, no es va fer el tradicional brindis ni pica-pica, en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments