Inici Actualitat L’Asssemblea juvenil La Trabucaire es presenta el 20 d’agost amb un debat...

L’Asssemblea juvenil La Trabucaire es presenta el 20 d’agost amb un debat entorn del jovent

0
COMPARTIR

El proper 20 d’agost a les 6 de la tarda es farà la presentació oficial del moviment juvenil La Trabucaire. Serà en el marc d’un debat a l’entorn dels joves, que tindrà lloc a la Plaça de les Eres.

L’acte, obert a tothom, no només servirà per presentar el projecte juvenil, sinó també comptarà amb una tertúlia centrada en els joves. Hi participaran representants d’Arran Osona per parlar del jovent a nivell comarcal i també dos taradellencs. D’una banda, Xevi Huguet, exmilitant de Maulets i del desaparegut Casal Independentista el Gurri per exposar la feina realitzada fa uns anys. I de l’altra, Maria Godayol, membre de Som Dones i de l’ANC Taradell, per donar una visió de l’activitat juvenil al municipi a la segona meitat del segle XX.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments