Inici Opinió Tornem-hi amb l’Envelat

Tornem-hi amb l’Envelat

0
COMPARTIR

Ja som aquí. Ja tornem a ser-hi. L’Envelat de la Plaça de les Eres complirà el 24 d’agost la tercera edició. I no variem gens de la filosofia que ens va moure el 2015 a engrescar-nos amb una proposta popular i festiva al centre del poble.

No estalviarem esforços ni ganes per oferir una bona vetllada. Aquest any, a més, amb propostes molt variades i també per als més petits. Perquè la intenció és convertir la Plaça de les Eres en la plaça de tots els taradellencs.

Però aquest esforç, planificació, il·lusió i entusiasme no valdria per a res sense la gran participació de la gent de Taradell. Ho tenim clar i, per això, no hem perdut de vista mai que l’Envelat ha de ser una proposta mesurada, autosuficient i de poble. Perquè l’important no és qui actua, sinó qui participa, vol passar una bona estona i viure l’esperit de festa major.

I això ens porta a tots vosaltres, taradellencs, estiuejants i foranis… Vosaltres sou l’essència de la festa major i l’essència del nostre Envelat. Vosaltres fareu que sigui una tarda, un vespre i una nit especial. I vosaltres fareu que un, any més, i ja en portem dos i anem pel tercer, puguem aportar el nostre gra de sorra a un projecte social i solidari.

L’Envelat el feu vosaltres. Nosaltres únicament us aplanem el camí, perquè gaudiu… Ens veiem el 24!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments