Inici Actualitat Ja es poden comprar tiquets anticipats per a l’Envelat 2017

Ja es poden comprar tiquets anticipats per a l’Envelat 2017

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimarts, qui vulgui, ja pot comprar tiquets per als entrepans de botifarra que se serviran durant l’Envelat de la Plaça de les Eres 2017, del pròxim 24 d’agost. Com es va fer l’any passat, la venda anticipada té l’objectiu d’evitar cues. A més aquest any, el tiquet també incorpora la beguda, de manera que es farà més àgil servir a aquells qui ja tinguin el tiquet anticipat. L’any passat ens vam trobar que els que tenien tiquet anticipat havien de fer cua per comprar la beguda.

El tiquet anticipat, aquest any, incopora l’entrepà i la beguda fent que surti més econòmic i el servei més àgil

Es manté el preu de l’entrepà, però en incorporar la beguda, farà que el tiquet anticipat costi 5 euros. De manera que tots aquells que comprin anticipadament, també es beneficiaran d’un preu més econòmic, ja que la beguda inclosa pot ser aigua, refresc (cola, llimona, taronja o suc) o cervesa.

Els tiquets es poden adquirir a la Carnisseria can Codina, Carnisseria can Mascarell, Forn Riera, Drogueria Vivet, Rosa Moda i Ferreteria Vivet. També se’n vendran de forma anticipada el mateix 24 d’agost fins a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres.

Tornem a obsequiar amb rifa

La compra del tiquet anticipat també dóna altres avantatges. Tots aquells qui el tinguin no només rebran l’entrepà de botifarra i la beguda, sinó que un any més els obsequiarem amb una tira gratuïta per a la rifa que farem i un petit detall. La rifa sortejarà diferents regals durant l’Envelat, gràcies a la col·laboració de diferents establiments i empreses taradellenques.

A més, contribuiran a fer possible l’Envelat, ja que totes les despeses es costejaran a partir del servei de bar i entrepans. Com en les dues primeres edicions, si un cop pagades les despeses, hi ha algun benefici, es farà una donació solidària a l’Associació Sant Tomàs.

La vessant taradellenca

Un any més hem tingut molta cura per fer que tot el que oferim a l’Envelat sigui comprat o adquirit en establiments de Taradell, amb la voluntat de fer poble. Així, les botifarres enguany seran produïdes per la carnisseria can Codina, la carnisseria can Mascarell i Embotits Cassany. Mentre que el pa, ens el servirà el Forn Riera.

També tornarem a oferir l’Enveladillo, el ‘xupito’ de l’Envelat, i disposarem de cervesa artesana, distribuïda per Ca l’Albeert.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments