Inici Actualitat Finalitzades les obres del tram superior del carrer de la Vila

Finalitzades les obres del tram superior del carrer de la Vila

1
COMPARTIR
Foto: Ajuntament de Taradell

Poc més de tres mesos han tardat a enllestir-se les obres de millora del tram superior del carrer de la Vila, entre l’Ajuntament i el carrer Catalunya. Aquests últims dies s’ha asfaltat i acabat amb la senyalització de circulació i aparcaments.

Els treballs consistien en la substitució de la canonada d’aigua potable i les escomeses del carrer, ja que la xarxa d’aigua havia quedat obsoleta. També s’ha aprofitat per millorar la seguretat viària i els encreuaments, millorant i ampliant voreres i delimitant millor la zona d’aparcaments.

Foto: Ajuntament de Taradell

Zones de millora de la seguretat

Les actuacions més importants per prioritzar la seguretat dels vianants i també dels cotxes s’han dut a quatre punts diferents:

1. Davant l’Ajuntament, on s’ha eixamplat la vorera per obligar a reduir velocitat i també per ordenar els actuals aparcaments (hi ha més places).

Foto: Ajuntament de Taradell

2. Nou pas elevat a la cruïlla entre el carrer de la Vila i el carrer de Ramon Pou. A part d’augmentar les voreres, s’hi ha instal·lat un nou pas elevat que pretén que els vehicles que vinguin pels dos carrers, redueixin la velocitat per creuar la via.

3. Al carrer Barceloneta, també s’ha substituït l’enllosat actual per quitrà i a la cruïlla del carrer Esquís, també s’ha augmentat la vorera per prioritzar el pas de vianants.

4. L’actuació més gran ha estat al tram comprès entre el carrer de França i el carrer de Catalunya. En aquest punt s’ha ordenat els aparcaments, eixamplat les voreres i s’ha fet una rotonda d’obra a l’altura del carrer Jordi Capell per crear un sentit d’ordre a la circulació. També s’ha substituït l’enllumenat públic, s’ha preparat per fer-hi una zona verda que s’instal·larà els pròxims dies i s’han substituït els embornals. Aprofitant que es feia actuació, també s’ha pintat i distribuït els aparcaments al carrer de Jordi Capell.

Durant els propers dies s’acabarà l’enjardinament i també es posaran les faroles noves a l’últim tram de carrer que donarà finalitzades les actuacions. Les obres han anat a càrrec de Sorea i Excavacions Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
5 agost 2017 10:55

Ha quedat molt bé, però la rampa que s’ha fet al carrer de la Vila abans d’arribar al carrer Ramon Pou, és molt sobtada i alta i amb els cotxes que actualment són més baixos, hi rasques. Està bé reduir la velocitat, però aquí has de parar i tot. Tot és solucionable. Endavant.