Inici Actualitat Blai Trias és segon a Menàrguens, prova de la Copa catalana de...

Blai Trias és segon a Menàrguens, prova de la Copa catalana de promovelocitat

0
COMPARTIR

El jove taradellenc Blai Trias va aconseguir aquest diumenge la segona posició a la prova de la Copa catalana de promovelocitat, en categoria Promo RACC1, que es va disputar a Menàrguens. Era la sisena prova puntuable.

En els entrenaments cronometrats va aconseguir el tercer millor temps. I en la primera cursa va acabar en tercera posició. Ja en la segona cursa, es va haver de conformar amb el segon lloc, després de liderar-la durant la majoria de voltes. Al final, va ser segon a la general.

La competició es reemprèn al mes de setembre a Alcarràs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments