Inici Actualitat Instal·lats els radars pedagògics a Taradell i a punt per ser activats

Instal·lats els radars pedagògics a Taradell i a punt per ser activats

0
COMPARTIR

Els anomenats radars pedagògics o informatius, que fa unes setmanes Taradell.com va anunciar que hi hauria a Taradell, ja estan instal·lats i a punt per entrar en funcionament. En total n’hi haurà cinc.

Està previst que en els propers dies comencin a estar actius per conscienciar els conductors de la velocitat a la qual circulen per aquests punts i aconseguir que es redueixi.

Dos radars ja estan ubicats a la ronda de Ponent, a l’alçada del camí de Marenga on hi ha un pas de vianants. En aquesta zona els vehicles han de circular a un màxim de 50 km/h.

Dos més s’han instal·lat a la carretera de Vic a Taradell, just passat el barri de la Madriguera venint de Vic i l’altre abans de la gasolinera, sortint de Taradell. El cinquè radar serà mòbil i permetrà instal·lar-lo en diferents punts del poble per anar canviant d’ubicació i posar èmfasi en la circulació d’alguns carrers.

La finalitat d’aquest tipus de radars és conscienciar els conductors perquè moderin la velocitat. S’anomenen pedagògics perquè quan passa un cotxe detecten i mostren en un panell lluminós la velocitat a la qual circula. L’objectiu de la mesura és que el conductor sigui conscient de si córre massa i així moderi la velocitat, sense ser sancionat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments