Inici Actualitat 17 joves han ajudat a restaurar les fonts Sant Jaume i del...

17 joves han ajudat a restaurar les fonts Sant Jaume i del Carme de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de 17 joves d’entre 13 i 17 anys han realitzat durant tot el mes de juliol treballs per recuperar i restaurar dues fonts de Taradell. Concretament, la font Sant Jaume a la zona de la Font Gran i el Tint, i la del Carme a Can Talaia.

Font del Carme després de l’actuació dels joves

El projecte, liderat pel Puntal, portava per nom ‘Fem-ho Jove!’ i es tractava de col·laborar amb un servei a la comunitat a canvi de propostes formatives com un curs de primers auxilis, anar a la piscina o un piscolabis de cloenda.

Els dilluns i dimecres han realitzat accions per netejar les fonts i el seu entorn. Així, s’ha procurat eliminar les males herbes de la zona o netejar espais i zones que havien quedat tapades o plenes de sorra i fang. També han conegut la finalitat de les fonts i la seva importància per a la vida agrícola del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments