Inici Actualitat El Consell de Joventut organitzarà la 2a baixada de carretons el 22...

El Consell de Joventut organitzarà la 2a baixada de carretons el 22 d’agost

0
COMPARTIR

Ja hi ha data per a la segona edició de la Baixada de carretons de Festa Major. Després de recuperar amb èxit la iniciativa l’any passat, enguany es celebrarà el 22 d’agost i es canviarà l’horari. En lloc de fer-se al migdia, es farà a la tarda per evitar les hores de més calor.

La baixada començarà a les 7 de la tarda i es farà a l’Anvinguda Vilademany. Hi haurà tres baixades cronometrades i una de conjunta. Els participants gaudiran de vemut i consumició gratuïta al servei de barra.

Bases per participar

Els carretons hauran de ser construïts pels propis participants. La normativa també especifica que com a màxim hi podran anar set persones i el carretó ha de comptar amb un sistema de direcció i un de frenada i no pot portar cap tipus de motor, pedals o propulsió amb un mínim de tres rodes.

Només hi ha una única categoria per a totes les edats i els participants han de portar casc.

Per participar a la baixada de carretons cal fer la inscripció anticipada (conselljt@gmail.com) o el mateix dia. La inscripció anticipada té un cost de 10 € per carretó i es poden fer fins el 20 d’agost. Es donaran premis al carretó més ràpid (125 €) i al més original (125 €).

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments