Inici Actualitat Lluís Verdaguer deixa de ser president de la Mancomunitat La Plana

Lluís Verdaguer deixa de ser president de la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

Després de deu anys al capdavant de la Mancomunitat La Plana, des d’aquest dimecres Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, ja no n’és el president. El càrrec recau en l’alcaldessa de Balenyà, Anna Magem, segons un acord fet a principis de mandat, el 2015. Aquest establia que es repartien el mandat, dos anys un alcalde del PDeCAT i dos anys una alcaldessa del grup d’Independents.

Verdaguer continuarà com a vicepresident de l’ens supramunicipal per afavorir un millor relleu. Aquest dimecres es va fer l’Assemblea general ordinària de la Mancomunitat La Plana.

L’ens està format per representants polítics de cadascun dels dotze municipis que el conformen: Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau. L’Assemblea General és el màxim òrgan de govern i administració de la Mancomunitat La Plana i està integrada pels vocals representants dels Ajuntaments mancomunats elegits pels seus respectius plenaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments