Inici Actualitat El CP Taradell es reforça amb Dani Rodríguez, ex Voltregà i Ok...

El CP Taradell es reforça amb Dani Rodríguez, ex Voltregà i Ok Lliga

0
COMPARTIR
Foto: CP Taradell

Reforç de luxe per al Club Patí Taradell de cara a afrontar la Primera Divisió espanyola d’hoquei patins. El club ha presentat avui el primer i, de moment únic, fitxatge. Es tracta de Dani Rodríguez, fins ara jugador del CP Voltregà a l’Ok Lliga.

L’osonenc fa pocs dies va anunciar que deixava el club per motius laborals i no poder dedicar el temps que la categoria implica. Deu dies després fitxa pel CP Taradell. En aquest sentit, continuarà vestint els colors blanc i blaus.

Rodríguez, de 33 anys, es va formar al CP Voltregà. Abans de tornar al club de la seva vida va jugar a Blanes, Igualada i Lloret. Era jugador del Voltregà des del 2013. Aquesta última temporada va jugar 29 partits, va marcar 7 gols i va donar 4 assistències.

Sens dubte, que aquest és el gran fitxatge de l’equip que, en principi, no preveu massa moviments, ja que la base que va assolir l’ascens continua. Miquel Masoliver podria ser baixa, però continuar lligat al club com a tècnic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments