Inici Actualitat Completat el canvi d’accessos al barri de l’Era del Tint

Completat el canvi d’accessos al barri de l’Era del Tint

2
COMPARTIR

Després de finalitzar les obres de la carretera de Vic a Taradell, també ha quedat completat el canvi d’accés realitzat al barri de l’Era del Tint. D’aquesta manera, l’entrada al barri es fa pel primer accés venint des de Vic i que abans servia de sortida i amb un carril específic. I el que abans era d’entrada ara serveix de sortida.

La finalitat del canvi de sentits de circulació és que es millora la seguretat, ja que la sortida del barri disposa de més visibilitat per veure els vehicles que entren a la rotonda venint de Vic. El canvi s’ha realitzat a petició dels veïns.

En aquesta zona també s’ha aprofitat les obres de la carretera per col·locar elements verticals de seguretat i separadors de carrils en forma d’illeta just abans de la rotonda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Un taradellenc
Un taradellenc
17 juliol 2017 13:28

Em sembla una molt mala solució, per molt que els veïns ho hagin demanat. Per aquí hi passen força vianants, normalment gent gran que passeja, i és un perill per a la seva seguretat: els cotxes els vénen d’esquena. A part, els vehicles, en agafar aquesta entrada hauran de mirar que no els entri un altre cotxe per l’esquerra. Es pot dir que el que han de fer els vianants és vigilar i fer una marrada i passar pel pas de vianants. D’acord, però sempre han de ser els vianants els que cedeixin davant dels cotxes? Passa a tot el… Llegeix més »

laura
laura
19 juliol 2017 8:13
Reply to  Un taradellenc

Sóc veïna del barri, els vianants han de travessar els mateixos carrers, els passos de vianants hi són, per poder fer la volta a la rotonda sense haver de passar per la carretera, hi ha continuïtat de voreres. Per la gent del barri és una gran sol·lució, ja que hi havia perill per sortir del barri, perquè els cotxes que arribaven de Vic els tenies allà mateix quan incorporaves a la rotonda amb perill de col·lisionar, ja que la majoria es passaven pel forro el “ceda el paso”. Es veu que has sortit poc per aquesta sortida. La circulació d’abans… Llegeix més »