Inici Actualitat Albert Pujol aconsegueix el 3r lloc a l’Ultra Sierra Nevada 2017

Albert Pujol aconsegueix el 3r lloc a l’Ultra Sierra Nevada 2017

0
COMPARTIR
Foto: Ultra Sierra Nevada

El taradellenc Albert Pujol ha tornat a pujar al podi en una nova prova de prestigi. Aquest dissabte ha acabat tercer en l’edició 2017 de l’Ultra Sierra Nevada, disputada aquest dissabte. Ho ha fet en la prova Trail, la versió mitjana, però amb un recorregut de 62 quilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu.

Foto: Ultra Sierra Nevada

I ha tingut opcions de triomf, ja que en l’avituallament de Güejar Sierra al quilòmetre 45, anava segon a un minut del vencedor. La victòria ha estat per Juan Pérez Torreglosa amb un temps de 6 hores 34 minuts i 32 segons. Albert Pujol ha tardat 6 hores 51 minuts i 25 segons.

La prova era puntuable per al circuit Spain Ultra Cup M. Aquest podi serveix a Albert Pujol per mantenir el liderat en aquesta classificació.

La prova anava des del municipi de Beas de Granada fins a Pradollano.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments