Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 farà una aportació econòmica...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 farà una aportació econòmica a l’Associació Sant Tomàs

0
COMPARTIR

L’edició 2017 de l’Envelat de la Plaça de les Eres, que tindrà lloc el 24 d’agost, ha decidit que si obté beneficis farà una aportació econòmica a l’Associació Sant Tomàs.

Tal i com s’ha fet en les dues edicions anteriors, els organitzadors es comprometen a col·laborar en un projecte solidari o entitat social. Fins ara, s’han fet donacions a Osona contra el càncer i la campanya Arnau 97 amb més de 2.000 euros donats en total. Des de fa setmanes, l’Associació Sant Tomàs, de la qual n’és president el taradellenc Antoni Ramírez, coneix la intenció de l’Envelat. Així, els diners que es facin a través de la venda d’entrepans, begudes i la venda de rifa es destinaran a pagar tota la logística i les actuacions de l’Envelat. I si un cop costejades les despeses es genera algun tipus de benefici, es contribuirà a la tasca de l’Associació fent una donació econòmica.

En les dues primeres edicions es van fer donacions a Osona contra el càncer i a la campanya Arnau 97

I és que l’Envelat no té cap afany de lucre i només busca generar una iniciativa festiva per als taradellencs amb la voluntat que sigui popular i participativa. Properament, anunciarem els detalls de l’edició 2017 de l’Envelat de la Plaça de les Eres, coincidint amb la Festa Major de Taradell. La iniciativa seguirà amb la mateixa filosofia que en les dues primeres edicions

50 anys de treball

L’Associació Sant Tomàs celebra aquest 2017 el cinquantè aniversari de la seva creació. Fundada el 1966 per set famílies amb fills amb discapacitat, és una entitat sense ànim de lucre.

Sant Tomàs dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual des de la primera infantesa fins a edats avançades. Gestiona tres Centres de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), una escola d’educació especial, un centre ocupacional, un servei d’inserció laboral, tres centres especials de treball, un servei d’habitatge, un servei d’acolliment residencial per a persones amb necessitats d’atenció generalitzada, un club de lleure i esport i un servei de respir per a les famílies.

Actualment, atén a quasi 1.800 persones i dona feina a 695 persones, de les quals quasi 300 són usuaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments