Inici Actualitat El casal de jubilats de Taradell van anar d’intercanvi a Premià de...

El casal de jubilats de Taradell van anar d’intercanvi a Premià de Mar

0
COMPARTIR

Una cinquantena de persones grans i jubilades de Taradell van participar dijous passat, 6 de juliol, en un intercanvi de casals amb la població de Premià de Mar, al Maresme.

Un autobús va conduir als participants fins al casal Can Manent, on es va esmorzar, i a continuació es van visitar els carrers del municipi, engalanats amb motiu de la festa major de la població. El matí va acabar amb la visita al Museu de l’Estampació, l’únic museu a l’Estat espanyol especialitzat en l’estampació tèxtil.

Després, es va fer un dinar de germanor i una sobretaula amenitzada amb música i ball. Al llarg de tota la jornada, la regidora de Serveis Socials de Taradell, Araceli Garcia, i la regidora de Gent gran de Premià de Mar, Imma Morales, van acompanyar al grup. També hi van ser els alcaldes de les dues poblacions, Lluís Verdaguer de Taradell, i Miquel Buch per part de Premià.

Aquest programa d’intercanvis té com a objectiu que les persones grans de diferents poblacions creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus municipis i les seves associacions de gent gran. El proper setembre hi ha prevista la visita a Taradell del casal de Premià de Mar.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i el programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments