Inici Actualitat Les adaptacions dels Pastorets Rock donen el tret de sortida a les...

Les adaptacions dels Pastorets Rock donen el tret de sortida a les propostes culturals de juliol a Taradell

0
COMPARTIR

El cicle ‘L’estiu a la fresca’ proposat per l’Ajuntament de Taradell va donar el tret de sortida aquest dissabte a la nit amb un concert de versions. El grup Pastorets Rock va ser l’encarregat d’animar el nombrós públic assistent.

La formació lleidatana va treure tot un repertori basat en el cançoner català adaptat a ritmes molt diversos. Van ser prop de dues hores de música, aprofitant l’ambient agradable a la Plaça.

Aquesta va ser la primera proposta prevista per als caps de setmana d’aquest mes de juliol. La següent serà diumenge amb les havaneres que interpretaran el Grup Rems, a partir de les 8 del vespre. També està previst gaudir d’òpera a la fresca i humor durant el tercer cap de setmana. I un espectacle infantil per tancar el mes de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments