Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell mostra el seu compromís absolut amb el Referèndum de...

L’Ajuntament de Taradell mostra el seu compromís absolut amb el Referèndum de l’1 d’Octubre

0
COMPARTIR

Clam del municipalisme català en suport al referèndum d’independència anunciat pel Govern per al proper 1 d’octubre. Més de mig miler d’alcaldes van omplir de gom a gom dissabte, 1 de juliol, el Paranimf de la Universitat de Barcelona (UB) en un acte per mostrar “la predisposició i compromís” del món municipal per col·laborar allò que es requereixi des del Parlament i el Govern per poder tirar endavant el referèndum.

Entre aquests ajuntaments, hi havia representat el de Taradell. Per motius d’un viatge l’alcalde no hi va poder ser, però va ser representant per dos regidors taradellencs. Hi eren presents Jordi Bauceslls (PDeCAT) i Salvador Clot (ERC). D’aquesta manera, l’Ajuntament de Taradell, donan suport al Manifest que es va llegir, es compromet a cedir espais per la celebració del Referèndum de l’1 d’octbure.

En l’acte, convocat per’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), hi han assistit, entre altres, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i els consellers Neus Munté, Josep Rull i Meritxell Borràs.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va agrair el suport del món municipal. Puigdemont va lamentar que l’estat ha començat a practicar l’amenaça quan s’ha adonat que la celebració del referèndum “va de debò” Es tracta d’una amenaça que és “l’estat de por” de qui creu “que ho té tot controlat” i ha assegurat que la maquinària de l’estat tem que “podem decidir”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments