Inici Actualitat L’EAS Taradell se suma a partir de dilluns a la campanya ‘Mulla’t...

L’EAS Taradell se suma a partir de dilluns a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

0
COMPARTIR

Per primera vegada l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell realitzarà activitats per recollir donatius per la Fundació Esclerosi Múltiple. Dins la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ que tindrà lloc el 9 de juliol, a partir de dilluns l’EAS se sumarà a la iniciativa.

Tothom qui vagi a l’EAS la setmana del 3 al 9 de juliol podrà fer un donatiu o comprar material de marxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple (tovalloles, bosses de platja, llibretes, pilotes i samarretes). L’Ajuntament de Taradell també cedirà a la Fundació totes les entrades puntuals que es facin durant la setmana.

Activitats el diumenge 9 de juliol

L’EAS Taradell serà una de les 600 piscines catalanes que se sumen a la campanya. Així, s’han preparat un seguit d’activitats amb l’aigua com a protagonista per al proper 9 de juliol.

Metres solidaris: El socorrista anotarà els metres a tothom qui vagi a nedar. A recepció es prendran les dades com a col·laboradors i s’entregarà un diploma acreditant-ho. Els metres solidaris se sumaran amb el conjunt de Catalunya

Mulla’t-GIM: Es farà una classe d’aiguagim a partir de les 11h. Les places són limitades i cal inscriure’s a recepció a partir de dilluns 3 de juliol.

Salt solidari a les 12h: De manera simultània a totes les piscines de Catalunya adherides a la campanya a les 12 del migdia se saltarà a l’aigua.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments