Inici Actualitat Jordi Tulleuda es proclama campió d’Espanya de trial en categoria aleví

Jordi Tulleuda es proclama campió d’Espanya de trial en categoria aleví

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Tulleuda ha aconseguit per segon any consecutiu el Campionat d’Espanya de trial. Aquest 2017 ho ha fet en la categoria aleví, després de guanyar la prova que es disputava aquest diumenge a Alcalá de Guadaira (Sevilla).

En una prova marcada per la forta calor que va fer reduir a dues voltes les passades a les cinc zones, Tulleuda es va imposar en una categoria on també va destacar la quarta posició d’un altre taradellenc, Jordi Povedano. El triomf l’ha classificat per disputar el Mundial a Dinamarca al mes d’agost.

Jordi Araque, 3r en Èlit 26

Un altre taradellenc va pujar al podi en el Campionat d’Espanya de trial. Ho va fer en la categoria Elit 26 sent tercer en una prova que es va disputar el dissabte. L’any passat també va aconseguir el tercer lloc, però en categoria júnior.

A Sevilla també hi van ser altres taradellencs: Guillem Oliver va ser 10è (cadets) i Guillem Tulleuda 19è (principiants).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments