Inici Actualitat La UD Taradell tanca el primer fitxatge, un porter, per la temporada...

La UD Taradell tanca el primer fitxatge, un porter, per la temporada 2017-2018

0
COMPARTIR

Segons anuncia avui la web de la UD Taradell, Guillem Ges s’ha convertit en el primer fitxatge per l’equip de Tercera Catalana de cara a la temporada 2017-2018. Es tracta d’un porter, que aquesta passada temporada militava al Balenyà At., on va jugar un total de 18 partits com a titular.

El jove jugador, de 22 anys, és de Tona i es va formar a la Fundació esportiva Tona. Arriba amb la missió de competir a la porteria amb Nil Murfulleda. El seu fitxatge suposa la baixa del porter Marc Pardo, que havia arribat precisament aquesta última temporada.

La setmana vinent es podrien anunciar noves incorporacions

La setmana vinent es podrien confirmar més fitxatges. La base de la plantilla serà la mateixa de la temporada anterior, ja que quasi tots els jugadors continuen. Canó, Txente i Tala que, en un principi, es replantejaven la continuïtat, ja han anunciat que seguiran a l’equip. L’objectiu és augmentar la competitivitat i la competència per millorar el rendiment de l’equip.

Inici de lliga el 2-3 de setembre

Per cert, ja se sap oficialment que l’inici de lliga a la Tercera Catalana serà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. El fet que sigui tan aviat, obligarà a començar la pretemporada més d’hora del normal. A principis de juliol la Federació Catalana de Futbol anunicarà el calendari oficial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments