Inici Actualitat Reunió entre veïns del camp de futbol i Ajuntament per regular l’aparcament...

Reunió entre veïns del camp de futbol i Ajuntament per regular l’aparcament de cotxes durant el torneig d’estiu

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell es va reunir aquest dijous a la nit amb els veïns dels carrers a l’entorn del camp de futbol de la Roureda. El motiu era buscar una solució a la presència massiva de vehicles a partir de dilluns amb motiu del Torneig d’estiu de futbol 5, que organitza la UD Taradell fins a finals de juliol.

I és que els veïns es van queixar ja en l’edició de l’any passat que en moltes ocasions no poden entrar o sortir dels seus garatges perquè hi ha vehicles mal estacionats. En aquest sentit, està previst que durant el torneig no es pugui aparcar a l’últim tram del C/Sant Jordi (la zona final sense sortida) i només hi puguin accedir els veïns. Segurament es regularà amb la presència d’agents de Protecció Civil.

Es multarà els vehicles que aparquin malament o en espais no habilitats

Tram del carrer Sant Jordi on només podran accedir els veïns

Durant tota la durada del Torneig d’estiu també es muntarà un dispositiu per controlar els vehicles que aparquin de forma incorrecta o ho facin en espais no permesos com als vorals de les interseccions de carrers. De manera, que seran multats. L’objectiu és que la majoria de vehicles estacionin al camp de futbol que hi ha habilitat al davant del Pavelló d’esports.

Canvis de sentit en la circulació

Nous sentits de circulació

La reunió també va servir per parlar de la circulació de la zona. Així, està previst fer algunes modificacions en els sentits actuals. La proposta està basada en el Pla de Mobilitat que va elaborar fa poc la Diputació de Barcelona. Segons aquest estudi, el carrer Puigmal serà d’un sol sentit cap a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer (ara venint des del camp de futbol s’havia de girar cap al carrer Abelles per evitar els vehicles que entraven per l’Avinguda).

Mentrestant, el carrer d’entrada a la zona venint de l’Avinguda serà el carrer Guifré el Pilós. I el carrer de les Abelles també canviarà de sentit de circulació.

Finalment, també es va parlar de la remodelació de les voreres de tota la zona de la Roureda, ja que algunes estan inacabades o són inexistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments