Inici Actualitat L’ONG Osona Sàhara busca dues famílies osonenques per acollir un infant aquest...

L’ONG Osona Sàhara busca dues famílies osonenques per acollir un infant aquest estiu

0
COMPARTIR

L’ONG Cooperació Osona Sàhara fa una crida per trobar dues famílies osonenques que vulguin acollir un infant saharaui aquest estiu. L’ONG es dedica a coordinar projectes d’ajut als camps de refugiats a Tindouf i a donar a conèixer el conflicte.

Segons sembla han quedat 40 nens/es sense poder fer l’estada estiuenca per falta de famílies catalanes d’acollida i durant tot l’any es feien pagues de venir. De manera, que entre les diverses associacions de Catalunya s’han repartit el compromís de trobar famílies. A la comarca d’Osona s’està buscant família per a dos nens saharauís, que tenen els bitllets pagats.

Si hi ha alguna família taradellenca o osonenca interessada en acollir s’ha de posar en contacte abans del divendres 23 de juny amb l’associació: info@cooos.org o 619782628.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments