Inici Actualitat El camp de futbol de la Roureda de Taradell tindrà nova gespa...

El camp de futbol de la Roureda de Taradell tindrà nova gespa artificial al 2018

0
COMPARTIR

El camp de futbol de la Roureda de Taradell estrenarà nova gespa artificial aquest proper 2018. En les últimes setmanes la junta directiva de la UD Taradell i l’Ajuntament de Taradell han tingut diverses reunions per concretar el tema. L’opció més probable per fer el canvi de gespa seria realitzar-ho al voltant de la Setmana Santa.

Les obres per fer el canvi de gespa artificial durarien entre 3 i 4 setmanes, de manera que s’està contemplant fer-ho a mitja temporada. El canvi de gespa artificial anirà acompanyat d’un canvi del sistema de reg, que sigui molt més eficient i funcional. I al mateix temps, segurament s’aprofitarà per canviar tot l’enllumenat del camp de futbol per instal·lar-ne un de més sostenible i eficient.

La nova gespa anirà acompanyada d’un nou sistema de reg i canvis en l’enllumenat

16 anys després de l’estrena

El canvi de gespa artificial suposarà un salt qualitatiu per a l’equipament i per a tots els jugadors i jugadores que hi practiquen futbol. Recordem que Taradell va ser el primer club d’Espanya en col·locar gespa artificial de nova generació el 2002. Els canvis i la gran evolució que ha patit el sector de la gespa artificial per a camps de futbol ha fet que, actualment, hi hagi equipaments molt millors. A més, en el moment que es va fer el camp de gespa artificial es contemplava una durada efectiva d’uns 10 anys, sobrepassada àmpliament en el cas de la Roureda.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica