Inici Actualitat El camp de futbol de la Roureda de Taradell tindrà nova gespa...

El camp de futbol de la Roureda de Taradell tindrà nova gespa artificial al 2018

0
COMPARTIR

El camp de futbol de la Roureda de Taradell estrenarà nova gespa artificial aquest proper 2018. En les últimes setmanes la junta directiva de la UD Taradell i l’Ajuntament de Taradell han tingut diverses reunions per concretar el tema. L’opció més probable per fer el canvi de gespa seria realitzar-ho al voltant de la Setmana Santa.

Les obres per fer el canvi de gespa artificial durarien entre 3 i 4 setmanes, de manera que s’està contemplant fer-ho a mitja temporada. El canvi de gespa artificial anirà acompanyat d’un canvi del sistema de reg, que sigui molt més eficient i funcional. I al mateix temps, segurament s’aprofitarà per canviar tot l’enllumenat del camp de futbol per instal·lar-ne un de més sostenible i eficient.

La nova gespa anirà acompanyada d’un nou sistema de reg i canvis en l’enllumenat

16 anys després de l’estrena

El canvi de gespa artificial suposarà un salt qualitatiu per a l’equipament i per a tots els jugadors i jugadores que hi practiquen futbol. Recordem que Taradell va ser el primer club d’Espanya en col·locar gespa artificial de nova generació el 2002. Els canvis i la gran evolució que ha patit el sector de la gespa artificial per a camps de futbol ha fet que, actualment, hi hagi equipaments molt millors. A més, en el moment que es va fer el camp de gespa artificial es contemplava una durada efectiva d’uns 10 anys, sobrepassada àmpliament en el cas de la Roureda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments