Inici Actualitat Triomfs de Jordi Tulleuda i Marc Serra i tres podis taradellencs a...

Triomfs de Jordi Tulleuda i Marc Serra i tres podis taradellencs a la Copa Osona 2017 de trial

0
COMPARTIR

Doble victòria taradellenca a la Copa Osona 2017 de trial en bicicleta. Calldetenes va acollir diumenge l’última prova i va certificar els triomfs de Jordi Tulleuda i Marc Serra.

El primer es va imposar en la categoria infantil, que ja dominava abans de l’última prova i en va tenir prou sent segon a Calldetenes. Mentre que el segon va guanyar en la categoria Open blau, assolint el seu primer títol individual, i sent tercer a Calldetenes.

També cal destacar altres podis. En categoria prebenjamí, Marcel Ricart va acabar tercer, seguit del seu germà Aniol Ricart que ha estat quart. Els dos germans van fer podi a Calldetenes, segon i tercer respectivament.

En categoria elit, Jordi Araque també ha acabat al podi a la general. Ha estat tercer després de ser setè a Calldetenes. En categoria cadet, Guillem Oliver ha acabat en segona posició, després de guanyar a Calldetenes.

També cal destacar la participació d’altres taradellencs. Jordi Povedano ha acabat quart en categoria infantil, Guillem Tulleuda sisè i Ferran Serra vuitè en categoria principiant, i Arnau Picañol 16è en benjamí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments