Inici Actualitat Estrenem nova pàgina web per adaptar-la a mòbils i tauletes

Estrenem nova pàgina web per adaptar-la a mòbils i tauletes

0
COMPARTIR
Imatge de Taradell.com del juny de 2012 al juny de 2017

Cinc anys després de la primera modificació de pàgina web que va permetre fer un salt qualitatiu al portal informatiu Taradell.com, fem un canvi d’imatge i disseny. El motiu d’aquesta estrena és que a partir d’ara la web estarà adaptada als dispositius mòbils, com són les tauletes i els mòbils. D’aquesta manera, la visualització de la pàgina i de les seves notícies es fa més fàcil i còmode pels usuaris.

Major ordre i simplicitat

A banda d’aquest canvi, la web manté la voluntat de ser fàcil i intuïtiva. El menú principal es simplifica amb menys ítems. Així, hi ha dos grans apartats. Un d’ells sota el nom de ‘Seccions’ engloba els apartats de ‘Patrimoni taradellenc‘, ‘Salut‘, ‘T-10‘, ‘Gitanari‘, ‘Cartes dels lectors‘ i ‘Entrevistes a taradellencs‘. L’altre, sota el títol ‘Dades d’interès’, compta amb els apartats més de serveis: ‘Horaris de busos‘, ‘Telèfons‘, ‘Webs i blocaires’, ‘Servei de taxi‘, ‘Defuncions‘ i ‘Naixements‘.

També hi ha una gran apartat titulat ‘Imatges’ que compta amb les galeries de fotos, vídeos, fotos destacades i fotos antigues.

El canvi de web també permet donar més visibilitat a apartats o seccions més secundàries, d’una manera clara i amb una visualització ràpida de la portada.

Al mateix temps, continuem donant protagonisme a les imatges i les potenciem més, ja que ara es visualitzaran a mida més gran.

Creiem que seguint la línia iniciada el 2012, oferim millor servei i facilitat per als lectors. En les imatges següents podeu veure l’evolució de la web:

Imatge de Taradell.com del juny de 2012 al juny de 2017
Imatge del bloc Taradellbloc del maig de 2007 al juny de 2012
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments