Inici Actualitat Acordonen diversos punts propers a can Costa per la presència massiva de...

Acordonen diversos punts propers a can Costa per la presència massiva de vespes

0
COMPARTIR

Els agents de la Guàrdia Municipal de Taradell ha acordonat aquest diumenge diversos punts propers al Centre cultural Costa i Font i els jardins de Ca l’Iglesies perquè s’hi han concentrat multitud de vespes. El motiu és que aquest dissabte es van produir diverses picades a nens i nenes que jugaven a la zona.

Les zones acordonades són el parc infantil proper al carrer Ramon Pou, la pista de petanca de can Costa i una part dels jardins de ca l’Iglesies a la zona d’aparcament. Aquest diumenge al matí hem inspeccionat les zones i al parc infantil és on es concentraven més vespes. Moltes d’elles s’amagaven en una mena de caus fets al terra del parc.

Aquest dilluns es podria realitzar alguna campanya de prevenció i control per evitar la concentració de vespes i s’investigarà si es tracta d’alguna espècia més agressiva. A simple vista semblaven abelles corrents. Però, la majoria eren vespes, ja que són grogues i negres i amb la cintura molt estreta a diferència de les abelles que solen ser de color marró, fosc i daurat.

Una altra diferència entre vespes i abelles és que les primeres poden picar les vegades que vulguin i sempre injectaran la mateixa quanitat de verí, ja que el seu agulló no s’arrenca en picar-nos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments