Inici Actualitat Dos taradellencs guanyen un dels premis del concurs ‘Joves i mobilitat’ del...

Dos taradellencs guanyen un dels premis del concurs ‘Joves i mobilitat’ del RACC

0
COMPARTIR

Els taradellencs Damià Álvarez i Gerard Preseguer han estat guanyadors d’un dels premis del concurs ‘Joves i mobilitat’. Concretament, en l’apartat d’anuncis gràfics on van presentar, juntament amb un company més del cicle formatiu del CP Villar de Barcelona, un treball tituat ‘No deixis que la contaminació ens mengi’.

En l’anunci gràfic es veu un jove contemplant la ciutat de Barcelona ben contaminada i amb una samarreta que comença a absorbir la contaminació.

Els premis ‘Joves i mobilitat’ compleixen deu anys amb l’objectiu de fer que els estudiants d’entre 13 i 18 anys reflexionin sobre la mobilitat i la sostenibilitat. En total, s’han premiat quatre cateogires: articles d’opinió, anuncis gràfics i vídeos relats.

En total han participat uns 2.000 alumnes de 60 centres educatius d’arreu de Catalunya. S’han presentat 1.042 treballs, dels quals 464 eren de la categoria que han guanyat els dos taradellencs.

El concurs està convocat pel RACC ab la col·laboració del Servei Català de Trànsit. L’entrega de premis va tenir lloc aquest dimecres a la tarda, a la seu del RACC, amb la presència del conseller d’Interior, Jordi Jané.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments