Inici Actualitat Dijous es celebra el ple on s’oficialitza el pacte municipal entre PDeCAT,...

Dijous es celebra el ple on s’oficialitza el pacte municipal entre PDeCAT, ERC i SI

3
COMPARTIR

Aquest dijous 15 de juny s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell, corresponent al mes de juny de 2017. La sessió començarà a les 9 de la nit. Com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2.- Donar compte dels acords de les Juntes de Govern Local.

3.- Donar compte dels Decrets de l’alcaldia.

4.- Aprovació del Pla Jove 2017-2020. Exp. 988/2017

5.- Aprovació del conveni Xarxa Rescat-Comunicació vigilants municipals. Exp. 402/2017

6.- Donar compte de les memòries i informes d’auditoria de les Fundacions Vilademany, Arpa i Escoles bressol de l’exercici 2016. Exp. 1065/2017

7.- Donar compte del Decret de l’alcalde 80/2017, d’aprovació de la modificació de crèdit 3/2017. Exp. 990/2017

8.- Creació i registre de fitxers de dades personals de l’Ajuntament de Taradell. Exp. 111/2017

9.- Donar compte del Decret de l’Alcalde 91/2017 de Delegació de funcions a regidors d’ERC i SI.

10.- Precs i preguntes

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Xavi
Xavi
21 juny 2017 17:27

Mira si es així és perquè per part de l’administració no els tenen per res en els municipals i no es veuen normalment perque estan a les afores del poble, rotondes, etc. que es on han d’estar. I sí el conflicte li tenen, pero abans de criticar informa’t perquè hi ha el conflicte.

avi
avi
21 juny 2017 17:27

Entenc que la cartera oferta és Governacio. Si la memoria no em falla, en temps d’en Munmany, ja els municipals estaven amb el dit a l’ull, 10 anys amb un nou alcalde i sembla ser que la problemàtica no ha millorat. Només cal mirar al carrer, totes les festes del poble estan organitzades i dirigides per voluntaris de Protecció Civil de Taradell, no és per treure mèrit, però? Els funcionaris on són…

Un Taradellenc
Un Taradellenc
21 juny 2017 17:27

Quina mala notícia pel poble. El senyor Verdaguer sense oposició. Ara sí que será el petit general. S’em fa estrany que fa dos anys es tiraven els plats pel cap i ara tan amiguets…, i fa menys de dos anys, o no recordeu el tema de la bandera al balcó que es van dir de tot meys macos, que el senyor Verdaguer no volia estar imputat pel mateix motiu ara els vol al govern perquè amb el tema referèndum els ajuntaments hauran d’implicar-se molt i ell no vol problemes ni que l’imputin això per part del senyor Verdaguer que no… Llegeix més »