Inici Actualitat El CP Taradell es classifica per la final de la Copa de...

El CP Taradell es classifica per la final de la Copa de la Lliga de primera nacional catalana

0
COMPARTIR

El pavelló d’esports del Pujoló va acollir diumenge la fase prèvia de la Copa de la Lliga de Primera nacional catalana d’hoquei patins. El Club Patí Taradell, com a compió de la Nacional catalana, hi va participar enfrontant-se amb el CH Caldes B.

El partit va ser tan igualat i emocionant, que els dos equips van haver d’anar a la pròrroga després d’empatar a 3. Allà també es va començar amb igualtat amb un gol per cada equip, però al final es va acabar imposant el conjunt taradellenc, que va guanyar per 6 a 4.

Al final del partit, els integrants del CP Taradell van rebre la copa de campions de la Nacional catalana. A la fase prèvia també van participar-hi el Sentmenat, Capellades, Tona, Pierea, Noia i Congrés. Els classificats juguen la fase final aquest proper catp de setmana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments