Inici Actualitat Taradell es bolca en la cursa d’obstacles de la Festa de l’Esport...

Taradell es bolca en la cursa d’obstacles de la Festa de l’Esport 2017

0
COMPARTIR

Multitudinària participació aquest dissabte a la tarda a la 2a edició de la cursa d’obstacles, organitzada en el marc de la Festa de l’Esport de Taradell. Si l’any passat havia estat un èxit, aquest dissabte hi van prendre part 155 participants de tots les edats, des dels més petits fins a grans.

La zona del Pujoló, l’exterior del pavelló i la piscina del Club Parc d’Esports van acollir les diverses proves d’habilitat, força i superació que s’havien muntat per a l’ocasió. Tots els participants van quedar ben molls i enfangats, però s’ho van passar d’allò més bé. Havien de superar zones d’aigua, escalar, carregar sacs i pneumàtics, travessar la piscina i un llarg etcètera.

Al vespre a la caminada familiar amb botifarrada, amb un recorregut de 7 quilòmetres, hi van prendre part més de 200 persones.

Mentrestant, el divendres es va fer un partit entre sometents i bandolers, en el marc dels 25 anys de la Festa d’en Toca-sons, que va reunir una quarantena de persones al camp de futbol de la Roureda.

Valuosa mostra de motos antigues

motos antigues jaume serraDissabte al matí Jaume Serra va obrir les portes de la col·lecció de motos antigues que han anat restaurant i recuperant al llarg de 30 anys. En total compta amb 53 tipus diferents de motos. Totes elles, excepte una, funcionen perfectament. Molts curiosos no es van voler perdre l’oportunitat de veure trialeres, impales, monteses o, fins i tot, un sidecar o una Harley Davidson.

També es podien veure algun exemplar alemany dels anys 30 o de motos franceses dels anys 20. De fet, la més antiga és una moto del 1925. En el següent vídeo us podeu fer una idea de la mostra, juntament amb la galeria d’imatges:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments