Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell celebra 30 anys amb música de Dylan, circ...

La Biblioteca de Taradell celebra 30 anys amb música de Dylan, circ i contes amb pijama

0
COMPARTIR

Tres dies intensos a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font per celebrar el 30è aniversari. Des de dijous i fins aquest dissabte s’han realitzat activitats per a tots els públics amb un fil conductor: celebrar els 30 anys.

Dijous al vespre la Biblioteca es va vestir de poesia i música amb un concert de versions de Bob Dylan a càrrec del grup Grusehnka, acompanyat de dos rapsodes que recitaven poesia, Eulàlia Ripoll i Isidre Oller. També va ser el dia que es va aprofitar per celebrar formalment el 30è aniversari amb un pastís de xocolata i bufant les espelmes.

Divendres a la nit va tenir lloc una activitat molt original. Diversos nens i nenes de quart i cinquè de Primària havien de participar vestits amb pijama. Així, durant dues hores van poder gaudir d’una sèrie de contes, a càrrec de Jeep Gasulla, on els assistents van haver de participar molt per recrear les històries.

Finalment, aquest dissabte al matí el circ ha envaït la Biblioteca. La companyia Katraska ha ofert als més petits i als pares i mares un espectacle de circ.

Cal recordar que durant tot l’estiu es pot participar a un concurs a instagram i twitter on sota l’etiqueta #30anysbibliotaradell es s’han de penjar fotos del racó preferit de la Biblioteca (@bibliotaradell). Els usuaris també poden escriure dedicatòries i fer-se fotos en un photocall que hi ha just a l’entrada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments