Inici Actualitat Taller informatiu a Taradell sobre les clàusules terra de les hipoteques

Taller informatiu a Taradell sobre les clàusules terra de les hipoteques

0
COMPARTIR

El proper dilluns 12 de juny l’Ajuntament de Taradell ha organitzat un taller sobre les clàsules sòl de les hipoteques. El taller començarà a 2/4 de 8 del vespre i anirà a càrrec d’experts d’associacions de consumidors per resoldre dubtes i qüestions.

Les clàusules terra estableixen en els contractes de préstec hipotecaris a interès variable que aquest tipus d’interès no baixi per sota d’un límit establert per l’entitat bancària. Per tant, la persona que ha signat l’hipoteca abonarà la quota corresponent a aquest límit sense beneficiar-se de la baixa del tipus d’interès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments