Inici Actualitat El taradellenc Arnau Lledó es trenca la clavícula al Campionat d’Espanya de...

El taradellenc Arnau Lledó es trenca la clavícula al Campionat d’Espanya de Bellpuig

0
COMPARTIR

El taradellenc Arnau Lledó no va tenir gens de sort aquest cap de setmana a la cinquena prova puntuable per al Campionat d’Espanya de motocròs que es va disputar a Bellpuig. La pluja va complicar molt el pilotatge i durant els entrenaments cronometrats l’Arnau va caure i es va trencar la clavícula dreta.

Malgrat aquest contratemps, l’avantatge és que la competició no es reprèn fins al setembre i l’Arnau ja treballa per estar a punt. La propera prova serà el 23 i 24 de setembre a Cáceres. En aquest campionat, cal destacar la 12a posició entre una quarantena de pilots, que va obtenir a mitjans de maig a Calatayud (Saragossa), malgrat ser un dels pilots més joves.

El taradellenc, a banda de disputar el Campionat d’Espanya de motocròs en categoria MX125, també disputa el campionat de Catalunya de l’especialitat, on està situat entre els cinc primers classificats a la general. En aquest campionat queden dues proves entre octubre i novembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments