Inici Actualitat Activitats de l’estiu jove 2017 de Taradell

Activitats de l’estiu jove 2017 de Taradell

0
COMPARTIR

El Puntal i l’Ajuntament de Taradell, a través de la Mancomunitat La Plana, ofereixen aquest estiu una sèrie d’activitats d’estiu per a joves.

D’una banda, hi haurà el curs de monitors i monitores de lleure a Taradell. Tindrà lloc del 26 de juny al 31 de juliol de 2/4 de 4 a les 8 del vespre. El curs està adreçat a joves d’entre 18 i 29 anys, que vulguin disposar del títol. També es farà un curs de premonitors, que tindrà lloc a Tona, i comptarà amb 20 hores teòriques i 20 de pràctiques. Aquest va adreçat a joves de 16 o 17 anys i es farà de 9 a 1 del matí. Les inscripcions dels dos cursos es poden fer al Puntal fins el 21 de juny.

Activitats lúdiques puntuals

Les activitats es completaran amb propostes puntuals més lúdiques o d’oci. El 4 de juliol es farà una sortida a l’Open Camp de Barcelona (preu 15€). L’11 de juliol (d’11h a 13h) tindrà lloc un taller d’slakline i malabars al bosc del Pujoló, totalment gratuït.

El 14 de juliol (de 16 a 18h) al camp de futbol de Viladrau es podrà practicar gratuïtament Bubble Football per a joves a partir de 13 anys. El 18 de juliol (d’11h a 13h) als jardins de can Costa es farà un taller de tattoos de henna. El 19 de juliol (de 17 a 19h) hi haurà un taller ‘Aprèn a fer trucs amb l’scooter’ a la zona de l’Skatepark de Taradell. I, finalment, el 25 de juliol es farà una sortida a Waterworld de Lloret de Mar (preu 15€). També està previst fer una festa Holi Party encara a concretar el dia, hora i lloc.

Entremig es portarà a terme el taller de restauració de l’entorn de les fonts de Taradell, que tindrà lloc els dilluns i dimecres de juliol. Totes les inscripcions es poden fer al Punt Jove El Puntal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments