Inici Actualitat El Puntal proposa un taller per a joves de recuperació de l’entorn...

El Puntal proposa un taller per a joves de recuperació de l’entorn de les fonts de Taradell

0
COMPARTIR

El Puntal portarà a terme un projecte per a joves que posar en valor la recuperació i restauració de l’entorn. Sota el nom ‘Fem-ho Jove!’ la iniciativa va addreçada a joves d’entre 13 i 16 anys amb la voluntat de proposar l’aprenentatge d’un servei.

En concret, es proposarà un taller durant tots els dillluns i dimcres del mes de juliol que versarà sobre aprendre la història de les fonts de Taradell, quina vegetació cal netejar o com millorar el seu entorn. Al mateix temps, podran aprendre primers auxilies a través d’un curs de sis hores que impartirà Creu Roja.

Els alumnes rebran certificats de participació, de manera que poden incorporar aquests coneixements adquirits en el seu currículum. Fins al 9 de juny es poden fer les inscripcions, que són gratuïtes, però limitades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments